Autoverzekering Afsluiten Na Aankoop

Voordelige Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die het slimste bij jouw geval past.{met de mooiste prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelige Autoverzekering

Hints om minder te betalen aan de autoverzekering: is je auto ouder dan vijf of 10 jaar? Dan kan het verstandig zijn om je bescherming aan te passen. Ben je lid van Route Mobiel, ANWB of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen pechhulp bij je verzekering van je auto. Wanneer je een rechtsbijstandverzekering met dekking voor verkeersongevallen hebt, hoef je geen aanvullende rechtsbijstandverzekering te nemen. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en nakijken wat je al hebt. dubbel verzekeren is niet verstandig. Dat geld zeker in het geval van voordelige autoverzekering.

Autoverzekering beschermingen vergelijken

Als je een verzekering voor je auto afsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering Plus en allrisk autoverzekering. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het verstandig om een allrisk verzekering voor je auto te kiezen. Voor auto’s die ouder dan 10 kalenderjaar zijn, is alleen een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan een ander. Bij gebreken aan tastbare goederen is de dekking maximaal 2,5 miljoen euro, voor letselgebreken aan personen is dit ten hoogste zeven en een half miljoen euro.

  • WA-verzekering + beperkt casco verzekering}

Met een WA Plus autoverzekering ben je niet alleen beschermd bij gebreken die jij met je auto toebrengt aan andermans eigendommen, maar ook voor schade aan je eigen auto, onder meer door hagel. Ook diefstal en ruitgebreken wordt in de regel gedekt door verzekeringsmaatschappijen. Let hierbij wel op dat je naar een schadehersteller gaat die afspraken heeft gemaakt met je verzekeringsmaatschappij.

  • WA volledig casco verzekering

Met een WA volledig casco verzekering autoverzekering ben je verzekerd voor alle schade aan je auto. Of je zelf een botsing hebt of dat iemand jouw aanrijdt, je krijgt de gebreken vergoed. Een geruststellende gedachte.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de passende verzekering voor je auto voor je situatie te vinden zonder dat je er zelf veel moeite aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie je terstond wat voor jou de drie beste overeenkomsten zijn. De slimste autoverzekering kun je via deze website aanklikken en je wordt doorverwezen naar de website van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle overige autoverzekeringen vergelijken. Of er enkele naast elkaar zetten. Je kunt eerst je aanbieding online bekijken of onverwijld een verzekering voor je auto afsluiten op de site van de autoverzekeraar. Zo snel is de verzekering voor je auto te vergelijken op hier.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene opties bij de autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je noodzakelijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een bepaald bedrag uit als iemand na een aanrijding gehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele familieleden.
  • Schadeverzekering voor passagiers. vergoedt de schade die de bestuurder en/of inzittenden lijden door het botsing. Dat kan geestelijke gebreken zijn, maar ook schade aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor justitieel advies en deskundige rechtshulp om onder meer schade aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer algemene kennis over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: voordelige autoverzekering