Autoverzekering Afsluiten Online

Kosten Autoverzekering Per Maand

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het slimste bij je situatie past.{met de mooiste kwaliteit-prijsverhouding.

Kosten Autoverzekering Per Maand

Hints om minder te betalen aan je autoverzekering: is je auto ouder dan vijf of 10 jaar? Dan kan het slim zijn om je dekking aan te passen. Ben je lid van Route Mobiel, ANWB of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen pechhulp bij je autoverzekering. Wanneer je een rechtsbijstandverzekering met bescherming voor verkeersongevallen hebt, hoef je geen aanvullende rechtsbijstandverzekering te nemen. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en controleren wat je al hebt. te hoog verzekeren is zonde van het geld. Dat geld zeker in het geval van kosten autoverzekering per maand.

Autoverzekering beschermingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen: WA-verzekering, WA-verzekering Plus en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het interessant om een WA + volledig casco autoverzekering te kiezen. Voor auto’s die ouder dan 10 12 maanden zijn, is alleen een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor problemen die jij aandoet aan een ander. Bij gebreken aan tastbare zaken is de bescherming maximaal 2,vijf miljoen euro, voor letselschade aan mensen is dit maximaal 7,vijf miljoen euro.

  • WA Plus}

Met een WA Plus autoverzekering ben je niet alleen beschermd bij gebreken die jij met je auto aanbrengt aan andermans eigendommen, maar ook voor schade bij je eigen auto, bijvoorbeeld door hagel. Tevens diefstal en ruitschade wordt over het algemeen betaald door verzekeraars. Let als het even kan op dat je naar een schadespecialist gaat die een afspraak heeft gemaakt met jouw verzekeringsmaatschappij.

  • Allrisk

Met een Allrisk autoverzekering ben je verzekerd tegen alle schade aan je auto. Of je zelf een aanrijding veroorzaakt of dat iemand een deuk in je auto rijdt, je krijgt de schade uitbetaald. Een prettige gedachte.

Pechhulp

in de regel is er de optie om je aanvullend te verzekeren tegen pechhulp in eigen land of bijvoorbeeld in heel Europa. Als je hiervoor een extra autoverzekering aangaat, heb je te allen tijde hulp als je onderweg problemen hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering vergoedt onkosten als gevolg van pech met de auto. Met deze autoverzekering krijg je linea recta hulp als je auto door pech en/of een mechanisch mankement niet meer kan rijden. Je hebt de keuzemogelijkheid voor een dit land en/of Europa dekking.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene optionele eigenschappen bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je onontbeerlijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een ongeval gehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele carpoolers.
  • Schadeverzekering voor medepassagiers. betaalt de gebreken die de automobilist en/of passagiers lijden door het ongeluk. Dat kan lichamelijke schade zijn, maar tevens schade aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor juridisch advies en specialistische rechtshulp om onder meer gebreken aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer gewone informatie over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: kosten autoverzekering per maand