Hoeveel Kost Een Autoverzekering

Door te vergelijken op hier vind je de betere autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast destandaarddekking van de autoverzekeringheb je de optie om een aanvullendeautoverzekering te kiezen. Je kuntbij heel veelautoverzekeringsmaatschappijen kiezen uit de nukomende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een gebrekenverzekering inzittenden vergoedt deuiteindelijk geleden schade van de passagiersdie in jouw auto zatentijdens de aanrijding. Tevens hier maakt het niet uitwie er schuldig is.

Een schadeverzekering inzittenden is eenuitbreiding van de verzekeringvoor je auto. Die dekking biedt tegen lichamelijkeen materiële schade na een ongeluk. Vrijwelaltijd is dit een dekking ten hoogste één miljoen euro. Met een inzittendenverzekering regel je dat je goede bescherming hebt alser een ongevalis gebeurd.

Rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen of verhaalrechtsbijstandverzekering

Als je een probleem metbetrekking tot je auto hebt, kun je juridische hulpgebruiken. Dit kan een conflict zijn alsgevolg van een ingeluk, maar bijvoorbeeld tevens een probleem met jeautobedrijf. Enerzijds kun je danjuridische hulp ontvangen waarbij ersprake is van juridische hulp als er sprake is van eenrechtszaak en anderzijds kun je bijstandontvangen als je gebreken wilt verhalenbij de wederpartij. Dit laatste wordt betaalt als je een verhaalrechtsbijstandverzekering voorauto’s hebt afgesloten.

Autoverzekeringen vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je instap 2 kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb jetevens de goedkoopste verzekering voor je auto. De schadedie je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigenschade niet.
  • WA Plus (ook wel WA + beperkt cascogenoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nutevens de schade aan je eigen auto betaald bij o.a.brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die jezelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld eenaanrijding) wordt niet betaald.
  • All Risk.Alles wat onder beperkt casco valt wordtvergoed, maar nu wordt tevens alle schade aan jeeigen auto betaald.

De keus voor debescherming hangt af van het bouw12 maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor devoordeligste autoverzekering en dekking: kwaliteit is tevensbelangrijk. Ga je op onze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodatje de juiste keus kuntmaken. Hier is meer te zien: hoeveel kost een autoverzekering

Scroll naar boven