online autoverzekering

Hoeveel Kost Een Autoverzekering

Door te vergelijken op hier vind je de betere autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de standaard dekking van de autoverzekering heb je de optie om een aanvullende autoverzekering te kiezen. Je kunt bij heel veel autoverzekeringsmaatschappijen kiezen uit de nu komende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een gebrekenverzekering inzittenden vergoedt de uiteindelijk geleden schade van de passagiers die in jouw auto zaten tijdens de aanrijding. Tevens hier maakt het niet uit wie er schuldig is.

Een schadeverzekering inzittenden is een uitbreiding van de verzekering voor je auto. Die dekking biedt tegen lichamelijke en materiële schade na een ongeluk. Vrijwel altijd is dit een dekking ten hoogste één miljoen euro. Met een inzittendenverzekering regel je dat je goede bescherming hebt als er een ongevalis gebeurd.

Rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen of verhaalrechtsbijstandverzekering

Als je een probleem met betrekking tot je auto hebt, kun je juridische hulp gebruiken. Dit kan een conflict zijn als gevolg van een ingeluk, maar bijvoorbeeld tevens een probleem met je autobedrijf. Enerzijds kun je dan juridische hulp ontvangen waarbij er sprake is van juridische hulp als er sprake is van een rechtszaak en anderzijds kun je bijstand ontvangen als je gebreken wilt verhalen bij de wederpartij. Dit laatste wordt betaalt als je een verhaalrechtsbijstandverzekering voor auto’s hebt afgesloten.

Autoverzekeringen vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de goedkoopste verzekering voor je auto. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen schade niet.
  • WA Plus (ook wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de schade aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet betaald.
  • All Risk. Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt tevens alle schade aan je eigen auto betaald.

De keus voor de bescherming hangt af van het bouw12 maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de voordeligste autoverzekering en dekking: kwaliteit is tevens belangrijk. Ga je op onze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste keus kunt maken. Hier is meer te zien: hoeveel kost een autoverzekering