Goedkope Wa Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste autoverzekering. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die het beste bij jouw geval past.{met de allerbeste kwaliteit-prijsverhouding.

Goedkope Wa Autoverzekering

Vergelijken op klasse enprijs: wij baseren je lijst metresultaten op basis van maandprijs. Degoedkoopste verzekering voor je auto voor jou komt bovenaan in beeld. Tevens zie je een cijfer voorkwaliteit. Zo kun jijeenvoudig de voordeligstemogelijkheid voor je autoverzekering maken.

Suggesties om minder kwijt te zijn aan de autoverzekering: is je auto ouder dan 5 of 10 jaar? Dan kan het verstandig zijn om je dekking bij te stellen. Ben je lid van ANWB, Route Mobiel of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen automobilistenhulp bij je verzekering van je auto. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en inspecteren wat je al hebt. te hoog verzekeren is niet verstandig?

Een autoverzekering vergelijken op kosten? De verzekeraarbepaalt de maandprijs van je persoonlijkeautoverzekering,en houdt rekening met de volgende zaken:

 • De postcodevan de hoofdbestuurder
 • Hetaantal gebrekenvrije jaren
 • Het aantalgereden kilometers per jaar
 • Hoe oud je bent
 • Denieuwprijs of de waarde van vandaag
 • Of de auto beveiligd is tegen diefstal
 • Welke accessiores er in de auto zijn ingebouwd

Met deze gegevens kun je een goede verzekering voor je auto vergelijken op onze site, waardoor je altijd de goedkoopste autoverzekering voor jouw geval aan gaat. Dat geld zeker in het geval van goedkope wa autoverzekering.

Autoverzekering beschermingen vergelijken

Als je eenverzekering voor je autoafsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen:WA-verzekering,WA-verzekering Plus en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is hetaan te raden om een WA + volledig casco autoverzekering te nemen. Voor auto’s in de leeftijd van 10jaar en ouder, is alleen eenWA-verzekering over het algemeen voldoende.

 • WettelijkeAansprakelijkheid Verzekering

EenWettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is bijwet verplicht. Hiermee ben je gedekt voorschade die jij aandoet aan een ander. Bijgebreken aan tastbare zaken is de dekkingmaximaal 2,5 miljoen euro, voor letselgebreken aan personen is dit tenhoogste zeven en een half miljoen euro.

 • WettelijkeAansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco verzekering}

Met een WAPlus verzekeringvoor je auto ben je niet alleen beschermd bijgebreken die jij met je auto toebrengt aanandermans eigendommen, maar ook voor schadebij je eigen auto, onder meer doorhagel. Ook diefstal enruitgebreken wordt meestalterugbetaald doorverzekeraars. Let altijd op dat je naar een schadehersteller gaatdie een afspraak heeft gemaakt met jeverzekeraar.

 • WAvolledig casco verzekering

Met een Allrisk verzekeringvoor je auto ben je gedekt tegen alle gebreken aanje auto. Of je zelf een paaltje raakt of dat iemand tegen jouw geparkeerdeauto aanbotst, je krijgt degebreken uitbetaald. Eengeruststellende gedachte.

No-claimbeschermer

Veelautoverzekeringsmaatschappijen bieden ook demogelijkheid om je aanvullend te verzekeren met eenbescherming van je no-claim. Met deze beschermerkun je 1x per jaar gebreken laten uitbetalenzonder dat de premie van je autoverzekering omhooggaat en zonder dat je no-claimkortinglager wordt. Het claimen van deze schade heeftdaarentegen wel effect op het aantal schadevrijejaren. Bij een overstap naar een andereautoverzekeraar is het daardoor mogelijk dat je kosten wel meer wordtals gevolg van het verlaagde aantalgebrekenvrije jaren.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je instap 2 kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

 • WettelijkAansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb jeook de goedkoopste autoverzekering. De gebrekendie je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigengebreken niet.
 • WA + beperkt casco (ook wel WA plusgenoemd). Naast de WA-dekking, wordt nutevens de schade aan je eigen auto betaald bij o.a.brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die jezelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld eenongeval) wordt niet voor jebetaald.
 • All Risk.Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordtvergoed, maar nu wordt ook alle gebreken aan jeeigen auto uitbetaald.

De keus voor debescherming hangt af van het bouwtwaalfmaanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor demeest goedkope autoverzekering en dekking: klasse is ookbelangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodatje de beste keus kuntmaken. Hier is meer te zien: goedkope wa autoverzekering

Scroll naar boven