All Risk Autoverzekering Vergelijken

Goedkope Autoverzekering Vergelijken

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die het goedkopere bij je geval past.{met de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding.

Goedkope Autoverzekering Vergelijken

Vergelijken op kosten en kwaliteit: wij baseren jouw resultatenlijst op basis van prijs. De goedkoopste verzekering voor je auto voor jouw situatie komt bovenaan te staan. Ook zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij simpel de slimste mogelijkheid voor je autoverzekering maken.

Aanwijzingen om minder te betalen aan de autoverzekering: is je auto ouder dan vijf of 10 jaar? Dan kan het verstandig zijn om je bescherming bij te stellen. Ben je lid van Route Mobiel, ANWB of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen pechhulp bij je autoverzekering. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en inspecteren wat je al hebt. dubbel verzekeren is niet verstandig?

Een autoverzekering vergelijken op maandkosten? De verzekeraar bepaalt de maandprijs van je persoonlijke autoverzekering, en houdt rekening met de volgende elementen:

 • De postcode van de hoofdbestuurder
 • Het aantal gebrekenvrije jaren
 • Het aantal gereden kilometers per jaar
 • Hoe oud je bent
 • De oorspronkelijke cataloguswaarde of dagwaarde
 • Aanwezigheid van anti-diefstalmaatregelen
 • Of je extra luxe zaken hebt bijgekocht

Met deze onderdelen kun je een goedkope autoverzekering vergelijken op onze site, waardoor je immer een weloverwogen autoverzekering voor jouw situatie afsluit. Dat geld zeker in het geval van goedkope autoverzekering vergelijken.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor verschillende dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering Plus en allrisk autoverzekering. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het verstandig om een allrisk verzekering voor je auto af te sluiten. Voor auto’s in de leeftijd van 10 twaalf maanden en ouder, is alleen een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

 • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een WA-verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan de auto van ander. Bij gebreken aan tastbare goederen is de bescherming maximaal ruim €2.000.000, voor letselschade aan personen is dit ten hoogste 7,5 miljoen euro.

 • WA-verzekering + beperkt casco verzekering}

Met een WA Plus verzekering voor je auto ben je niet alleen gedekt bij gebreken die jij met je auto aanbrengt aan andermans eigendommen, maar ook voor schade met je eigen auto, onder andere door het weer. Tevens diefstal en ruitgebreken wordt in de regel vergoed door verzekeraars. Let hierbij wel op dat je naar een herstelbedrijf gaat die afspraken heeft gemaakt met jouw verzekeringsmaatschappij.

 • WA volledig casco verzekering

Met een Allrisk verzekering voor je auto ben je verzekerd voor alle gebreken aan je auto. Of je zelf een aanrijding veroorzaakt of dat iemand jouw aanrijdt, je krijgt de schade uitbetaald. Een geruststellende gedachte.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende 3 basisbeschermingen kiezen;

 • WA
 • WA-Plus
 • WA-Casco

daarnaast kunt u extra beschermingen nemen, zoals hulp bij pech in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe manier van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waarmee de kosten extra laag is. De verzekering is ook heel flexibel. U heeft geen jaarcontract en u kunt stante pede vinden wijzigen of opzeggen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting maandelijks verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De voordelen van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

 • Geen jaarcontract
 •  stante pede wijzigen, aanvullen of annuleren van uw polis
 • Een lage premie, die elke gebrekenvrije maand daalt
 • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verschillende opties bij de autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je essentieel vindt.

 • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een ongeluk gehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele bijrijders.
 • Schadeverzekering voor passagiers. vergoedt de gebreken die de berijder en/of medepassagiers ervaren door het ongeluk. Dat kan lichamelijke schade zijn, maar ook gebreken aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
 • Rechtsbijstandverzekering. Voor juridisch advies en specialistische rechtshulp om onder andere schade aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de premie hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer standaard informatie over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering vergelijken