Autoverzekering Afsluiten Online

Goedkope Autoverzekering Jeugd

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste condities. Of die het voordeligste bij je geval past.{met de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding.

Goedkope Autoverzekering Jeugd

Vind je de goedkoopste maandlasten het belangrijkst? Bij ons kies je de betere autoverzekering. Dat hangt zeker af van jouw vehikel zijn bouwjaar, merk, je aantal jaren zonder gebreken en kilometrage. Onze hint: selecteer niet alleen naar de maandlasten, maar tevens naar de condities. Dat geld zeker in het geval van goedkope autoverzekering jeugd.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen: WA-verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco en allrisk autoverzekering. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het interessant om een WA + volledig casco verzekering voor je auto te kiezen. Voor auto’s in de leeftijd van 10 12 maanden en ouder, is alleen een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

  • WA-verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan de auto van ander. Bij gebreken aan tastbare goederen is de dekking maximaal ruim twee miljoen euro, voor letselgebreken aan mensen is dit maximaal 7,vijf miljoen euro.

  • WA Plus}

Met een WA Plus autoverzekering ben je niet alleen beschermd bij schade die jij met je auto toebrengt aan andermans eigendommen, maar ook voor gebreken aan je eigen auto, bijvoorbeeld door door een omgevallen boom. Ook diefstal en ruitschade wordt meestal betaald door verzekeringsmaatschappijen. Let altijd op dat je naar een herstelbedrijf gaat die afspraken heeft gemaakt met je verzekeringsmaatschappij.

  • WA volledig casco verzekering

Met een WA volledig casco verzekering autoverzekering ben je gedekt tegen alle gebreken aan je auto. Of je zelf een botsing hebt of dat iemand tegen je geparkeerde auto aanbotst, je krijgt de schade terugbetaald. Een geruststellende gedachte.

No-claimbeschermer

Enkele autoverzekeringsmaatschappijen bieden tevens de mogelijkheid om je aanvullend te verzekeren met een bescherming van je no-claim. Met deze beschermer kun je 1 keer per jaar gebreken laten vergoeden zonder dat de premie van je autoverzekering verhoogd wordt en zonder dat je korting op de no-claim verlaagd wordt. Het verhalen van deze gebreken heeft daarentegen wel invloed op het aantal jaren gebrekenvrij. Bij een overstap naar een andere autoverzekeraar is het hierdoor een mogelijkheid dat je kosten wel hoger wordt als gevolg van het verlaagde aantal schadevrije jaren.

De verschillende soorten autoverzekeringen

Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen die u kunt aangaan. Een autoverzekering is verplicht, maar u kunt zelf kiezen wat voor een type autoverzekering u kiest. Dit kan nog best vervelend zijn, daarom hebben wij alles op een rij gezet.

Autoverzekering

Een autoverzekering is verplicht wanneer een auto op de openbare weg staat. Ook op het moment u deze wagen niet gebruikt, moet het verzekerd zijn. Alleen auto’s die echt binnen staan en niet gebruikt worden hoeven niet per se verzekerd te worden. Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen:

  • WA,
  • WA+ beperkt casco
  • WA+ volledig casco.

Ook is het een optie om nog aanvullend verzekerd te zijn. Wat er exact wordt verzekerd is gebonden aan van de verzekering die u aangaat. Hoe duur een verzekering is, is gebonden aan van het soort verzekering die u afsluit en het bedrijf waar u die afsluit.

De WA autoverzekering

De WA autoverzekering is niet minder dan verplicht voor iedere auto. Het maakt niet uit wat u voor een auto heeft, u moet deze sowieso verzekeren met WA. Bij een WA verzekering wordt schade aan andermans eigendommen vergoed. Eigen schade aan uw eigen voertuig is echter niet verzekerd.

WA+ beperkt casco autoverzekering

De WA+ beperkt casco is een uitgebreidere autoverzekering dan de WA autoverzekering. Dit houdt in dat er meer wordt verzekerd. Zo wordt ook schade aan de eigen auto uitbetaald. Dit geldt echter niet voor alle situaties. U kunt namelijk schade zoals diefstal of een slippartij niet vergoed krijgen. De meeste klanten kiezen voor een WA+ Beperkt Casco verzekering wanneer de auto tussen de tussen drie en acht jaar oud is.

WA+ volledig casco

De Wa+ volledig casco is een autoverzekering die meestal wordt afgesloten wanneer de verzekeringnemer een gloednieuwe auto heeft gekocht. De WA+ volledig casco is namelijk de meest uitgebreide autoverzekering die u kunt hebben. Eigenlijk wordt iedere schade wel betaald, behalve wanneer deze is ontstaan door slijtage en ouderdom, of wanneer u onder invloed heeft gereden.

Aanvullende verzekeringen

Er zijn meerdere extra verzekeringen af te sluiten. Dit kan interessant zijn als u niet meteen een dure W+ volledig casco wilt, maar wel bepaalde onderdelen hiervan belangrijk vindt. Zo is het mogelijk om u extra te verzekeren voor inzittenden bij een schade, of kunt u bijvoorbeeld de autoruiten aanvullend verzekeren zodat ook ruitschade wordt gedekt. Bij het afsluiten van uw verzekering kunt u precies zien welke extra opties er beschikbaar zijn.

No-claim korting

Hoe langer het geleden is dat u een claim hebt ingedient, hoe meer korting op de verzekering. Deze schadevrije jaren kunnen voor een groot voordeel zorgen en u wordt dan dus beloond voor het schadevrij rijden. Dit wordt niet door alle verzekeraars geboden. Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering jeugd