Goedkoopste Wa Autoverzekering

Door te vergelijken op hier vind je de betere autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Heb je ook een schadeverzekering voor inzittenden, dan is de claimlenverzekering voor inzittenden overbodig. De overlap in dekking is te groot, waardoor je nodeloos veel kosten betaalt. Dat wil je natuurlijk liever niet! Met de gebrekenverzekering krijg je de werkelijk geleden schade uitbetaald in plaats van een eerder vastgesteld uit te keren bedrag. De dekking is in de regel voor schade tot 1 miljoen euro. Autoverzekering vergelijken.

Pechhulp

Vaak is er de optie om je aanvullend te beschermen voor hulp bij pech in eigen land of bijvoorbeeld in het buitenland. Als je hiervoor een aanvullende verzekering voor je auto aangaat, krijg je altijd hulp als je onderweg ellende hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering vergoedt kosten alsgevolg van pech met de auto. Met deze autoverzekering krijg je gauw hulp als je auto door pech en/of eenmotorisch defect niet meer kan rijden. Je hebt deoptie voor eenons land en/of Europa dekking.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene aanvullendeverzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig ofverplicht, je kunt zelf bepalen welke jenoodzakelijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert eenbepaald bedrag uit als iemand na een aanrijdinginvalide raakt of het niet overleeft. Dat geldt voorde bestuurder, maar ook voor eventuelemedepassagiers.
  • Schadeverzekering voorfamilieleden. vergoedt deschade die de berijder en/offamilieledenondervinden door het ongeluk.Dat kan geestelijkegebreken zijn, maar ook schade aanpersoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald,staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering.Voor rechterlijk advies enspecialistische rechtshulp om bijvoorbeeldgebreken aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd errekening mee dat de premie hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusiefaanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meeralledaagsekennis over autoverzekeringenkun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond vanverzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkoopste wa autoverzekering

Scroll naar boven