Autoverzekering Afsluiten Na Aankoop

Goedkoopste Wa Autoverzekering

Door te vergelijken op hier vind je de betere autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Heb je ook een schadeverzekering voor inzittenden, dan is de claimlenverzekering voor inzittenden overbodig. De overlap in dekking is te groot, waardoor je nodeloos veel kosten betaalt. Dat wil je natuurlijk liever niet! Met de gebrekenverzekering krijg je de werkelijk geleden schade uitbetaald in plaats van een eerder vastgesteld uit te keren bedrag. De dekking is in de regel voor schade tot 1 miljoen euro. Autoverzekering vergelijken.

Pechhulp

Vaak is er de optie om je aanvullend te beschermen voor hulp bij pech in eigen land of bijvoorbeeld in het buitenland. Als je hiervoor een aanvullende verzekering voor je auto aangaat, krijg je altijd hulp als je onderweg ellende hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering vergoedt kosten als gevolg van pech met de auto. Met deze autoverzekering krijg je gauw hulp als je auto door pech en/of een motorisch defect niet meer kan rijden. Je hebt de optie voor een ons land en/of Europa dekking.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene aanvullende verzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je noodzakelijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een bepaald bedrag uit als iemand na een aanrijding invalide raakt of het niet overleeft. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele medepassagiers.
  • Schadeverzekering voor familieleden. vergoedt de schade die de berijder en/of familieleden ondervinden door het ongeluk. Dat kan geestelijke gebreken zijn, maar ook schade aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor rechterlijk advies en specialistische rechtshulp om bijvoorbeeld gebreken aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de premie hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer alledaagse kennis over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkoopste wa autoverzekering