Goedkoopste Autoverzekering Voor Jongeren

Door te vergelijken op hier vind je de goedkoopste verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de betere condities. Of die

Autoverzekering opzeggen

Wil je de autoverzekeringopzeggen? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar jeverzekeringsmaatschappij. Deverzekeringsmaatschappij zal je autoverzekering zoals verwacht binnen een maand annuleren. Letwel op bij overstappen: zorg eerstdat je aanvraag is geaccepteerd bij de nieuweverzekeringsmaatschappij en zeg dan pas je lopendeautoverzekering op! Wil je de verzekering van je auto annuleren omdat jeverzekeraar eenverhoging van de premiedoorvoert of de doorsneevoorwaarden aapast,dan mag je de autoverzekeringzonder opzegtermijn stopzetten.

No-claimbeschermer

Enkeleautoverzekeringsmaatschappijen bieden tevens deoptie om je extra te verzekeren met eendekking van je no-claim. Met deze beschermerkun je 1x per jaar gebreken laten vergoedenzonder dat de kosten van je autoverzekering omhooggaat en zonder dat je korting op de no-claimlager wordt. Het claimen van deze gebreken heeftdesalniettemin wel effect op het aantal jaren schadevrij. Bij een overstap naar een volgendeautoverzekeraar is het daardoor eenmogelijkheid dat je premie wel hoger wordtals gevolg van het verlagen van het aantalschadevrije jaren.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je instap twee kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb jetevens de voordeligste autoverzekering. De gebrekendie je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigenschade niet.
  • WA Plus (ook wel WA + beperkt cascogenoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nutevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a.brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die jezelf hebt gemaakt (door onder meer eenaanrijding) wordt niet voor jebetaald.
  • All Risk (ook wel WA + volledig casco genoemd.Alles wat onder beperkt casco valt wordtbetaald, maar nu wordt ook alle gebreken aan jeeigen auto uitbetaald.

De mogelijkheid voor debescherming hangt af van het bouwtwaalfmaanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor devoordeligste autoverzekering en dekking: kwaliteit is ookbelangrijk. Ga je hier je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodatje de beste keus kuntmaken. Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering voor jongeren

Scroll naar boven