Goedkoopste Autoverzekering Voor 18 Jarige

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het goedkopere bij je geval past.{met de mooiste kwaliteit-prijsverhouding.

Goedkoopste Autoverzekering Voor 18 Jarige

Vergelijken op klasse en kosten: wij baseren je resultatenlijst op basis van kosten. Devoordeligste autoverzekering voor jou komt bovenaan testaan. Tevens zie je een cijfer voorkwaliteit. Zo kun jijeasy de besteoptie voor je autoverzekering maken.

Hints om geld te besparen op je autoverzekering: is je auto ouder dan 5 of 10 jaar? Dan kan het verstandig zijn om je dekking aan te passen. Ben je lid van Route Mobiel, ANWB of een andere pechhulpdienst? op welk moment je een rechtsbijstandverzekering met dekking voor verkeer hebt, hoef je geen aanvullende rechtsbijstandverzekering te nemen. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en nagaan wat je al hebt. te veel verzekeren is zonde van het geld?

Een autoverzekering vergelijken op maandpremie? De verzekeringsmaatschappijberekent de kosten van je eigenverzekering voor je auto,en houdt rekening met de volgende zaken:

 • De postcodevan de hoofdbestuurder
 • Hoeveel gebrekenvrij jaren je hebtopgebouwd
 • Het aantalgereden kilometers per jaar
 • Hoe oud je bent
 • Denieuwkostprijs of de waarde van vandaag
 • Of de auto beveiligd is tegen diefstal
 • Of je extra luxezaken hebt bijgekocht

Met deze elementen kun je een goede autoverzekering vergelijken op onze site, waardoor je altijd de goedkoopste autoverzekering voor jouw situatie aan gaat. Dat geld zeker in het geval van goedkoopste autoverzekering voor 18 jarige.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je eenverzekering voor je autoafsluit, kun je kiezen voor enkele dekkingen:Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering,Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering Plus en allrisk autoverzekering. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is hetaan te raden om een allrisk autoverzekering af te sluiten. Voor auto’s die ouder dan 10kalenderjaar zijn, is alleen eenWA-verzekering meestal voldoende.

 • WettelijkeAansprakelijkheid Verzekering

EenWettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is bijwet verplicht. Hiermee ben je verzekerd voorschade die jij toebrengt aan de auto van ander. Bijschade aan tastbare zaken is de beschermingten hoogste ruim€2.000.000, voor letselschade aan personen is dit maximaal 7,5 miljoen euro.

 • WA-verzekering + beperkt casco verzekering}

Met een beperkt casco verzekeringvoor je auto ben je niet alleen gedekt bijschade die jij met je auto toebrengt aanandermans eigendommen, maar ook voor gebrekenbij je eigen auto, onder meer doorhagel. Ook diefstal enruitgebreken wordt meestalterugbetaald doorverzekeraars. Let als het evenkan op dat je naar een schadehersteller gaatdie een afspraak heeft gemaakt met jouwverzekeringsmaatschappij.

 • Allrisk

Met een Allrisk autoverzekering ben je verzekerd tegen alle gebreken aanje auto. Of je zelf een aanrijding veroorzaakt of dat iemand een deuk in jouw auto rijdt, je krijgt degebreken terugbetaald. Eenprettige gedachte.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekeringop basis van de volgende drie basisdekkingen kiezen;

 • WA
 • WA-Plus
 • WA-Casco

ook kunt u extrabeschermingen nemen, zoals pechhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe wijze van verzekerenmet de Internet Autoverzekering. Uregelt alles zelf online, waardoor de maandprijsextra laag is. De verzekering is tevens heel flexibel. U heeft geenjaarovereenkomst en u kunt spoorslags vinden wijzigen ofopzeggen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekeringwordt uw opgebouwde no-claimkorting maandelijks verrekendin plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De pre’s van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

 • Geen jaarcontract
 •  onmiddellijk wijzigen, aanvullen ofannuleren van uw polis
 • Een lage premie, die elke schadevrijemaand daalt
 • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene opties bij de autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig ofverplicht, je kunt zelf bepalen welke jebenodigd vindt.

 • Ongevallen inzittendenverzekering – keert eenbepaald bedrag uit als iemand na een aanrijdinggehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voorde bestuurder, maar ook voor eventuelefamilieleden.
 • Schadeverzekering voorpassagiers. vergoedt deschade die de berijder en/offamilieledenlijden door het ongeval.Dat kan letselschade zijn, maar tevens gebreken aanpersoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald,staat gelijk aan de schade die geleden is.
 • Rechtsbijstandverzekering.Voor rechterlijk advies endeskundige rechtshulp om bijvoorbeeldschade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd errekening mee dat de kosten hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusiefaanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meersimpeleinformatie over autoverzekeringenkun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond vanverzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering voor 18 jarige

Scroll naar boven