goedkope autoverzekering afsluiten

Goedkoopste Autoverzekering Voor 18 Jarige

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het goedkopere bij je geval past.{met de mooiste kwaliteit-prijsverhouding.

Goedkoopste Autoverzekering Voor 18 Jarige

Vergelijken op klasse en kosten: wij baseren je resultatenlijst op basis van kosten. De voordeligste autoverzekering voor jou komt bovenaan te staan. Tevens zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij easy de beste optie voor je autoverzekering maken.

Hints om geld te besparen op je autoverzekering: is je auto ouder dan 5 of 10 jaar? Dan kan het verstandig zijn om je dekking aan te passen. Ben je lid van Route Mobiel, ANWB of een andere pechhulpdienst? op welk moment je een rechtsbijstandverzekering met dekking voor verkeer hebt, hoef je geen aanvullende rechtsbijstandverzekering te nemen. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en nagaan wat je al hebt. te veel verzekeren is zonde van het geld?

Een autoverzekering vergelijken op maandpremie? De verzekeringsmaatschappij berekent de kosten van je eigen verzekering voor je auto, en houdt rekening met de volgende zaken:

 • De postcode van de hoofdbestuurder
 • Hoeveel gebrekenvrij jaren je hebt opgebouwd
 • Het aantal gereden kilometers per jaar
 • Hoe oud je bent
 • De nieuwkostprijs of de waarde van vandaag
 • Of de auto beveiligd is tegen diefstal
 • Of je extra luxe zaken hebt bijgekocht

Met deze elementen kun je een goede autoverzekering vergelijken op onze site, waardoor je altijd de goedkoopste autoverzekering voor jouw situatie aan gaat. Dat geld zeker in het geval van goedkoopste autoverzekering voor 18 jarige.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een verzekering voor je auto afsluit, kun je kiezen voor enkele dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering Plus en allrisk autoverzekering. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het aan te raden om een allrisk autoverzekering af te sluiten. Voor auto’s die ouder dan 10 kalenderjaar zijn, is alleen een WA-verzekering meestal voldoende.

 • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan de auto van ander. Bij schade aan tastbare zaken is de bescherming ten hoogste ruim €2.000.000, voor letselschade aan personen is dit maximaal 7,5 miljoen euro.

 • WA-verzekering + beperkt casco verzekering}

Met een beperkt casco verzekering voor je auto ben je niet alleen gedekt bij schade die jij met je auto toebrengt aan andermans eigendommen, maar ook voor gebreken bij je eigen auto, onder meer door hagel. Ook diefstal en ruitgebreken wordt meestal terugbetaald door verzekeraars. Let als het even kan op dat je naar een schadehersteller gaat die een afspraak heeft gemaakt met jouw verzekeringsmaatschappij.

 • Allrisk

Met een Allrisk autoverzekering ben je verzekerd tegen alle gebreken aan je auto. Of je zelf een aanrijding veroorzaakt of dat iemand een deuk in jouw auto rijdt, je krijgt de gebreken terugbetaald. Een prettige gedachte.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende drie basisdekkingen kiezen;

 • WA
 • WA-Plus
 • WA-Casco

ook kunt u extra beschermingen nemen, zoals pechhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe wijze van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waardoor de maandprijs extra laag is. De verzekering is tevens heel flexibel. U heeft geen jaarovereenkomst en u kunt spoorslags vinden wijzigen of opzeggen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting maandelijks verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De pre’s van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

 • Geen jaarcontract
 •  onmiddellijk wijzigen, aanvullen of annuleren van uw polis
 • Een lage premie, die elke schadevrije maand daalt
 • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene opties bij de autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je benodigd vindt.

 • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een bepaald bedrag uit als iemand na een aanrijding gehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele familieleden.
 • Schadeverzekering voor passagiers. vergoedt de schade die de berijder en/of familieleden lijden door het ongeval. Dat kan letselschade zijn, maar tevens gebreken aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
 • Rechtsbijstandverzekering. Voor rechterlijk advies en deskundige rechtshulp om bijvoorbeeld schade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de kosten hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer simpele informatie over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering voor 18 jarige