goedkoopste wa autoverzekering

Goedkoopste Autoverzekering 18 Jarige

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste condities. Of die het beste bij jouw geval past.{met de allerbeste kwaliteit-prijsverhouding.

Goedkoopste Autoverzekering 18 Jarige

Tips om geld te besparen op je autoverzekering: is je auto ouder dan 5 of 10 jaar? Dan kan het voordelig zijn om je bescherming aan te passen. Ben je lid van ANWB, Route Mobiel of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen automobilistenhulp bij je verzekering. Wanneer je een rechtsbijstandverzekering met dekking voor verkeersongevallen hebt, hoef je geen aanvullende rechtsbijstandverzekering te nemen. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en controleren wat je al hebt. te hoog verzekeren is niet verstandig. Dat geld zeker in het geval van goedkoopste autoverzekering 18 jarige.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor enkele dekkingen: WA-verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering Plus en allrisk autoverzekering. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het aan te raden om een allrisk autoverzekering af te sluiten. Voor auto’s die ouder dan 10 twaalf maanden zijn, is enkel een WA-verzekering meestal voldoende.

 • WA-verzekering

Een WA-verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je gedekt voor schade die jij toebrengt aan de auto van ander. Bij schade aan tastbare goederen is de dekking maximaal ruim 2 miljoen euro, voor letselgebreken aan mensen is dit ten hoogste 7,5 miljoen euro.

 • WA Plus}

Met een WA Plus autoverzekering ben je niet alleen beschermd bij schade die jij met je auto toebrengt aan andermans eigendommen, maar ook voor schade aan je eigen auto, onder andere door door een omgevallen boom. Ook diefstal en ruitgebreken wordt in de regel betaald door verzekeraars. Let als het even kan op dat je naar een schadehersteller gaat die afspraken heeft gemaakt met jouw verzekeraar.

 • Allrisk

Met een WA volledig casco verzekering autoverzekering ben je verzekerd voor alle schade aan je auto. Of je zelf een paaltje raakt of dat iemand tegen jouw geparkeerde auto aanbotst, je krijgt de schade vergoed. Een prettige gedachte.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende drie basisdekkingen kiezen;

 • WA
 • WA-Plus
 • WA-Casco

ernaast kunt u extra dekkingen nemen, zoals pechhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe manier van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waarmee de premie extra laag is. De verzekering is ook heel flexibel. U heeft geen jaarovereenkomst en u kunt linea recta vinden wijzigen of annuleren.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting elke maand verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De voordelen van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

 • Geen jaarcontract
 •  acuut wijzigen, aanvullen of afzeggen van uw polis
 • Een lage premie, die elke schadevrije maand daalt
 • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene aanvullende verzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je benodigd vindt.

 • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een botsing invalide raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele bijrijders.
 • Schadeverzekering voor familieleden. betaalt de schade die de automobilist en/of familieleden lijden door het botsing. Dat kan lichamelijke schade zijn, maar tevens gebreken aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
 • Rechtsbijstandverzekering. Voor wettelijk advies en deskundige rechtshulp om bijvoorbeeld gebreken aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer simpele gegevens over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering 18 jarige