Autoverzekering Afsluiten Voor 1 Maand

Goedkoop Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de beste condities. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de basisdekking van de autoverzekering heb je de optie om een aanvullende autoverzekering te kiezen. Je kunt bij de meeste autoverzekeringsmaatschappijen kiezen uit de volgende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een schadeverzekering inzittenden betaalt de werkelijk geleden schade van de meerijders die in je auto zaten gedurende het ongeluk. Ook hier maakt het niet uit wie er schuldig is.

Een schadeverzekering inzittenden is een uitbreiding van de autoverzekering. Die bescherming biedt tegen lichamelijke en niet-lichamelijke schade na een ongeval. Vrijwel altijd is dit een dekking maximaal 1 miljoen euro. Met een inzittendenverzekering zorg je ervoor dat je goede bescherming hebt als er een ongevalis gebeurd.

Pechhulp

in de regel is er de optie om je extra te beschermen voor hulp bij pech in eigen land of bijvoorbeeld in heel Europa. Als je hiervoor een extra autoverzekering aangaat, ontvang je altijd hulp als je onderweg ellende hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering vergoedt onkosten als gevolg van autopech. Met deze autoverzekering krijg je aanstonds hulp als je auto door pech en/of een motorisch defect niet meer kan rijden. Je hebt de keuzemogelijkheid voor een ons land en/of Europa dekking.

Autoverzekeringen vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de voordeligste autoverzekering. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco (tevens wel WA plus genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu ook de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door onder andere een aanrijding) wordt niet betaald.
  • WA + volledig casco (tevens wel All Risk genoemd). Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto vergoed.

De keuzemogelijkheid voor de bescherming hangt af van het bouw12 maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de goedkoopste autoverzekering en dekking: klasse is ook belangrijk. Ga je hier je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keuzemogelijkheid kunt maken. Hier is meer te zien: goedkoop autoverzekering