Goedkoop Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de beste condities. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast debasisdekking van de autoverzekeringheb je de optie om een aanvullendeautoverzekering te kiezen. Je kuntbij de meesteautoverzekeringsmaatschappijen kiezen uit de volgende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een schadeverzekering inzittenden betaalt dewerkelijk geleden schade van de meerijdersdie in je auto zatengedurende hetongeluk. Ook hier maakt het niet uitwie er schuldig is.

Een schadeverzekering inzittenden is eenuitbreiding van de autoverzekering. Die bescherming biedt tegen lichamelijkeen niet-lichamelijke schade na een ongeval. Vrijwelaltijd is dit een dekking maximaal 1miljoen euro. Met een inzittendenverzekering zorg jeervoor dat je goede bescherming hebt alser een ongevalis gebeurd.

Pechhulp

in de regel is er de optie om je extra te beschermen voor hulp bij pech in eigen land of bijvoorbeeld in heel Europa. Als je hiervoor een extra autoverzekering aangaat, ontvang je altijd hulp als je onderweg ellende hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering vergoedt onkosten alsgevolg van autopech. Met deze autoverzekering krijg je aanstonds hulp als je auto door pech en/of eenmotorisch defect niet meer kan rijden. Je hebt dekeuzemogelijkheid voor eenons land en/of Europa dekking.

Autoverzekeringen vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je instap 2 kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WettelijkAansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb jeook de voordeligste autoverzekering. De schadedie je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigengebreken niet.
  • WA + beperkt casco (tevens wel WA plusgenoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nuook de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a.brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die jezelf hebt gemaakt (door onder andere eenaanrijding) wordt niet betaald.
  • WA + volledig casco (tevens wel All Riskgenoemd).Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordtvergoed, maar nu wordt ook alle gebreken aan jeeigen auto vergoed.

De keuzemogelijkheid voor debescherming hangt af van het bouw12 maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor degoedkoopste autoverzekering en dekking: klasse is ookbelangrijk. Ga je hier je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodatje de beste keuzemogelijkheid kuntmaken. Hier is meer te zien: goedkoop autoverzekering

Scroll naar boven