Goede Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de betere condities. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast desimpeledekking van de autoverzekeringheb je de mogelijkheid om een aanvullendeautoverzekering af te nemen. Je kuntbij heel veelautoverzekeraars kiezen uit de nukomende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een gebrekenverzekering inzittenden vergoedt dewerkelijk geleden schade van de passagiersdie in jouw auto zatengedurende de aanrijding. Tevens hier maakt het niet uitwie de schuldige is.

Een gebrekenverzekering inzittenden is eenaanvullende autoverzekering. Die dekking biedt tegen lichamelijkeen niet-lichamelijke schade na een aanrijding. Vrijwelaltijd is dit een dekking maximaal 1 miljoen euro. Met een inzittendenverzekering regel je dat je perfecte bescherming hebt alser een ongevalis gebeurd.

Pechhulp

Vaak is er de optie om je extra te verzekeren tegen hulp bij pech in Nederland of onder andere in heel Europa. Als je hiervoor een extra autoverzekering aangaat, ontvang je altijd hulp als je onderweg pech hebt aan je auto. automobilistenhulp wordt echter vaak als aparte autoverzekering afgesloten, waardoor deze niet aanvullend op de autoverzekering hoeft worden gekozen. Ga tevens hier na of je niet extra gedekt bent en voorkom dat je nutteloos te veel betaalt.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verschillende optionelemogelijkheden bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig ofverplicht, je kunt zelf bepalen welke jenodig vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert eenbepaald bedrag uit als iemand na een aanrijdinggehandicapt raakt of het niet overleeft. Dat geldt voorde bestuurder, maar ook voor eventuelemedepassagiers.
  • Schadeverzekering voorinzittenden. vergoedt deschade die de bestuurder en/offamilieledenlijden door het ongeluk.Dat kan letselschade zijn, maar ook schade aanbagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald,staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering.Voor rechterlijk advies endeskundige rechtshulp om onder andereschade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd errekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusiefaanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meerordinairekennis over autoverzekeringenkun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond vanverzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goede autoverzekering

Scroll to top