de goedkoopste autoverzekering

Goede Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de betere condities. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de simpele dekking van de autoverzekering heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering af te nemen. Je kunt bij heel veel autoverzekeraars kiezen uit de nu komende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een gebrekenverzekering inzittenden vergoedt de werkelijk geleden schade van de passagiers die in jouw auto zaten gedurende de aanrijding. Tevens hier maakt het niet uit wie de schuldige is.

Een gebrekenverzekering inzittenden is een aanvullende autoverzekering. Die dekking biedt tegen lichamelijke en niet-lichamelijke schade na een aanrijding. Vrijwel altijd is dit een dekking maximaal 1 miljoen euro. Met een inzittendenverzekering regel je dat je perfecte bescherming hebt als er een ongevalis gebeurd.

Pechhulp

Vaak is er de optie om je extra te verzekeren tegen hulp bij pech in Nederland of onder andere in heel Europa. Als je hiervoor een extra autoverzekering aangaat, ontvang je altijd hulp als je onderweg pech hebt aan je auto. automobilistenhulp wordt echter vaak als aparte autoverzekering afgesloten, waardoor deze niet aanvullend op de autoverzekering hoeft worden gekozen. Ga tevens hier na of je niet extra gedekt bent en voorkom dat je nutteloos te veel betaalt.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verschillende optionele mogelijkheden bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je nodig vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een bepaald bedrag uit als iemand na een aanrijding gehandicapt raakt of het niet overleeft. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele medepassagiers.
  • Schadeverzekering voor inzittenden. vergoedt de schade die de bestuurder en/of familieleden lijden door het ongeluk. Dat kan letselschade zijn, maar ook schade aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor rechterlijk advies en deskundige rechtshulp om onder andere schade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer ordinaire kennis over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goede autoverzekering