All Risk Autoverzekering Vergelijken

De Goedkoopste Autoverzekering Van Nederland

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die

Autoverzekering opzeggen

Wil je de autoverzekering annuleren? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeringsmaatschappij. De verzekeringsmaatschappij zal je autoverzekering in de meeste gevallen binnen 30 dagen stopzetten. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je nieuwe aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeraar en zeg dan pas je lopende autoverzekering op! Wil je de verzekering van je auto annuleren omdat je verzekeraar een premieverhoging doorvoert of de voorwaarden wijzigt, dan mag je de verzekering van je auto zonder opzegtermijn opzeggen.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende 3 basisbeschermingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ernaast kunt u extra dekkingen nemen, zoals hulp bij pech in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe manier van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waardoor de premie extra laag is. De verzekering is ook heel flexibel. U heeft geen jaarcontract en u kunt aanstonds vinden wijzigen of beëindigen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting per maand verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De pluspunten van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  linea recta wijzigen, aanvullen of afzeggen van uw polis
  • Een lage premie, die elke gebrekenvrije maand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de goedkoopste autoverzekering. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen schade niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de WA-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door bijvoorbeeld een ongeluk) wordt niet voor je betaald.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto vergoed.

De keus voor de dekking hangt af van het bouwkalenderjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest goedkope autoverzekering en dekking: kwaliteit is tevens belangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste keuzemogelijkheid kunt maken. Hier is meer te zien: de goedkoopste autoverzekering van nederland