Beste Autoverzekering

Beste Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de beste condities. Of die het slimste bij jouw geval past.{met de mooiste prijs-kwaliteitverhouding.

Beste Autoverzekering

Hints om geld te besparen op de autoverzekering: is je auto ouder dan 5 of 10 jaar? Dan kan het voordelig zijn om je dekking bij te stellen. Ben je lid van ANWB, Route Mobiel of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen automobilistenhulp bij je autoverzekering. Wanneer je een rechtsbijstandverzekering met bescherming voor verkeer hebt, hoef je geen aanvullende rechtsbijstandverzekering te nemen. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en nakijken wat je al hebt. extra verzekeren is niet verstandig. Dat geld zeker in het geval van beste autoverzekering.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor enkele dekkingen: WA-verzekering, WA-verzekering + beperkt casco en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het verstandig om een allrisk autoverzekering te kiezen. Voor auto’s die ouder dan 10 12 maanden zijn, is alleen een WA-verzekering meestal voldoende.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij aandoet aan de auto van ander. Bij schade aan tastbare goederen is de bescherming ten hoogste 2,vijf miljoen euro, voor letselgebreken aan mensen is dit maximaal 7,vijf miljoen euro.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco verzekering}

Met een WA Plus autoverzekering ben je niet alleen beschermd bij gebreken die jij met je auto aanbrengt aan andermans eigendommen, maar ook voor schade aan je eigen auto, bijvoorbeeld door storm. Ook diefstal en ruitgebreken wordt in de regel vergoed door verzekeraars. Let altijd op dat je naar een schadespecialist gaat die een afspraak heeft gemaakt met jouw verzekeringsmaatschappij.

  • WA volledig casco verzekering

Met een Allrisk verzekering voor je auto ben je gedekt voor alle gebreken aan je auto. Of je zelf een aanrijding veroorzaakt of dat iemand een deuk in jouw auto rijdt, je krijgt de schade terugbetaald. Een geruststellende gedachte.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de passende verzekering voor je auto voor jouw geval te vinden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts vier vragen zie je gauw wat voor jou de 3 betere polissen zijn. De slimste autoverzekering kun je via deze website aanklikken en je wordt doorgestuurd naar de aanbieding van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alle overige verzekeringen voor je auto overwegen. Of er een paar naast elkaar zetten. Je kunt eerst je offerte op je scherm bekijken of meteen een autoverzekering vinden op de site van de autoverzekeraar. Zo simpel is je autoverzekering te vergelijken op deze website.

Autoverzekeringen vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je op onze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de goedkoopste autoverzekering. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen schade niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de WA-dekking, wordt nu tevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door onder meer een botsing) wordt niet voor je betaald.
  • WA + volledig casco (tevens wel All Risk genoemd). Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto betaald.

De keuzemogelijkheid voor de dekking hangt af van het bouw12 maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest goedkope autoverzekering en dekking: kwaliteit is tevens belangrijk. Ga je hier je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keuze kunt maken. Hier is meer te zien: beste autoverzekering