Autoverzekering Zakelijk Vergelijken

Autoverzekering Zakelijk Vergelijken

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Als je als gevolg van een ongeval met je auto medische kosten hebt dan worden deze kosten betaald door je zorgverzekering. Als er uiteindelijk sprake is van chronische arbeidsongeschiktheid of overervaren van een passagier, dan ontvang je tevens een vooraf vastgestelde vergoeding als je aanvullend een ongevallen inzittendenverzekering hebt afgesloten. Net als bij de gebreken inzittendenverzekering geldt hierbij dat het niet uitmaakt of de gebreken niet door eigen nalatigheid is ontstaan.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de geschikte verzekering voor je auto voor jouw situatie te vinden zonder dat je er zelf veel ergernis aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie je spoorslags wat voor jou de 3 betere polissen zijn. De betere autoverzekering kun je via onze website aanklikken en je wordt doorgestuurd naar de site van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle overige verzekeringen voor je auto overwegen. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je optie online bekijken of linea recta een autoverzekering vinden op de website van de verzekeraar. Zo snel is de verzekering voor je auto te vergelijken op onze website.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene aanvullende verzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je nodig vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een ongeluk invalide raakt of het niet overleeft. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele medepassagiers.
  • Schadeverzekering voor passagiers. betaalt de gebreken die de automobilist en/of inzittenden ervaren door het aanrijding. Dat kan geestelijke gebreken zijn, maar tevens schade aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor justitieel advies en specialistische rechtshulp om bijvoorbeeld schade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer standaard informatie over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: autoverzekering zakelijk vergelijken