Autoverzekering Prijs

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het goedkopere bij jouw situatie past.{met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Autoverzekering Prijs

Vergelijken op premie en kwaliteit: wij baseren jouw resultatenlijst op basis van prijs. Debeste autoverzekering voor jou komt bovenaan testaan. daarnaast zie je een cijfer voorkwaliteit. Zo kun jijsnelen simpel de slimstemogelijkheid voor jouw autoverzekering maken.

Hints om geld te besparen op de autoverzekering van je auto: is je auto ouder dan vijf of 10 jaar? Dan kan het slim zijn om je dekking bij te stellen. Ben je lid van ANWB, Route Mobiel of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen pechhulp bij je autoverzekering. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en controleren wat je al hebt. extra verzekeren is niet verstandig?

Een verzekering voor jeauto vergelijken op maandpremie? De verzekeringsmaatschappijregelt de premie van je persoonlijkeautoverzekering,en houdt rekening met de volgende eigenschappen:

 • Waar de hoofdbestuurder woont
 • Hetaantal gebrekenvrije jaren
 • Het aantalgereden kilometers per jaar
 • Hoe oud je bent
 • Deoorspronkelijke cataloguswaarde of dagwaarde
 • Of de auto beveiligd is tegen diefstal
 • Of je extra luxezaken hebt bijgekocht

Met deze onderdelen kun je een passende verzekering voor je auto vergelijken op onze site, waardoor je immer de goedkoopste autoverzekering voor je geval aan gaat. Dat geld zeker in het geval van autoverzekering prijs.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je eenautoverzekeringafsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen:Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering,WA-verzekering Plus en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is hetverstandig om een WA + volledig casco verzekering voor jeauto af te sluiten. Voor auto’s die ouder dan 10jaar zijn, is alleen eenWA-verzekering over het algemeen voldoende.

 • WA-verzekering

EenWA-verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voorschade die jij toebrengt aan de auto van ander. Bijschade aan tastbare zaken is de beschermingten hoogste ruim€2.000.000, voor letselschade aan personen is dit maximaal 7,5 miljoen euro.

 • WA Plus}

Met een beperkt casco verzekeringvoor je auto ben je niet alleen beschermd bijgebreken die jij met je auto toebrengt aanandermans eigendommen, maar tevens voor schadebij je eigen auto, bijvoorbeeld doordoor een omgevallen boom. Tevens diefstal enruitschade wordt in de regelgedekt doorverzekeraars. Let als het evenkan op dat je naar een schadespecialist gaatdie afspraken heeft gemaakt met jeverzekeraar.

 • WAvolledig casco verzekering

Met een WA volledigcasco verzekering autoverzekering ben je verzekerd tegen alle schade aanje auto. Of je zelf een botsinghebt of dat iemand tegen je geparkeerdeauto aanbotst, je krijgt deschade uitbetaald. Eengeruststellende gedachte.

Autoverzekering Prijs

Als je een lease autokoopt, moet je verplicht een autoverzekering vinden. Dit is onlinete doen, maar let op dat je de juiste keuzeshierbij maakt. Er zijn circa 120 diverseautoverzekeringenen de overweging hangt bijvoorbeeld af van het model auto, jeleeftijd en hetaantal gereden jaren zonder schade dat je hebtopgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijenbaseren de maandprijs vanhun autoverzekering op bovenstaandekwalificaties. Om devoordeligstepolis voor de verzekeringvan je autote berekenen hebben ze deze gegevens nodig. Debesteverzekeringpolis is niet altijd de goedkoopste autoverzekering: kwaliteit iszeker zo belangrijk. Daarom kun je bij ons deverzekering voor je autovergelijken die het slimste bijjouw persoonlijke geval past. Dan kun jesubiet eendegelijke, maargunstig geprijsde verzekering voor je autoafsluiten.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn diverse aanvullendeopties bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig ofverplicht, je kunt zelf bepalen welke jebenodigd vindt.

 • Ongevallen inzittendenverzekering – keert eenbepaald bedrag uit als iemand na een schadegehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voorde bestuurder, maar tevens voor eventueleinzittenden.
 • Schadeverzekering voorinzittenden. vergoedt deschade die de automobilist en/ofpassagierslijden door het schade.Dat kan geestelijkegebreken zijn, maar tevens schade aanbagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald,staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
 • Rechtsbijstandverzekering.Voor justitieel advies enspecialistische rechtshulp om bijvoorbeeldschade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd errekening mee dat de kosten hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusiefaanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meersimpelekennis over autoverzekeringenkun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond vanverzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: autoverzekering prijs

Scroll naar boven