goedkope autoverzekering

Autoverzekering Prijs

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het goedkopere bij jouw situatie past.{met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Autoverzekering Prijs

Vergelijken op premie en kwaliteit: wij baseren jouw resultatenlijst op basis van prijs. De beste autoverzekering voor jou komt bovenaan te staan. daarnaast zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij snel en simpel de slimste mogelijkheid voor jouw autoverzekering maken.

Hints om geld te besparen op de autoverzekering van je auto: is je auto ouder dan vijf of 10 jaar? Dan kan het slim zijn om je dekking bij te stellen. Ben je lid van ANWB, Route Mobiel of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen pechhulp bij je autoverzekering. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en controleren wat je al hebt. extra verzekeren is niet verstandig?

Een verzekering voor je auto vergelijken op maandpremie? De verzekeringsmaatschappij regelt de premie van je persoonlijke autoverzekering, en houdt rekening met de volgende eigenschappen:

 • Waar de hoofdbestuurder woont
 • Het aantal gebrekenvrije jaren
 • Het aantal gereden kilometers per jaar
 • Hoe oud je bent
 • De oorspronkelijke cataloguswaarde of dagwaarde
 • Of de auto beveiligd is tegen diefstal
 • Of je extra luxe zaken hebt bijgekocht

Met deze onderdelen kun je een passende verzekering voor je auto vergelijken op onze site, waardoor je immer de goedkoopste autoverzekering voor je geval aan gaat. Dat geld zeker in het geval van autoverzekering prijs.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering, WA-verzekering Plus en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het verstandig om een WA + volledig casco verzekering voor je auto af te sluiten. Voor auto’s die ouder dan 10 jaar zijn, is alleen een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

 • WA-verzekering

Een WA-verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan de auto van ander. Bij schade aan tastbare zaken is de bescherming ten hoogste ruim €2.000.000, voor letselschade aan personen is dit maximaal 7,5 miljoen euro.

 • WA Plus}

Met een beperkt casco verzekering voor je auto ben je niet alleen beschermd bij gebreken die jij met je auto toebrengt aan andermans eigendommen, maar tevens voor schade bij je eigen auto, bijvoorbeeld door door een omgevallen boom. Tevens diefstal en ruitschade wordt in de regel gedekt door verzekeraars. Let als het even kan op dat je naar een schadespecialist gaat die afspraken heeft gemaakt met je verzekeraar.

 • WA volledig casco verzekering

Met een WA volledig casco verzekering autoverzekering ben je verzekerd tegen alle schade aan je auto. Of je zelf een botsing hebt of dat iemand tegen je geparkeerde auto aanbotst, je krijgt de schade uitbetaald. Een geruststellende gedachte.

Autoverzekering Prijs

Als je een lease auto koopt, moet je verplicht een autoverzekering vinden. Dit is online te doen, maar let op dat je de juiste keuzes hierbij maakt. Er zijn circa 120 diverse autoverzekeringen en de overweging hangt bijvoorbeeld af van het model auto, je leeftijd en het aantal gereden jaren zonder schade dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen baseren de maandprijs van hun autoverzekering op bovenstaande kwalificaties. Om de voordeligste polis voor de verzekering van je auto te berekenen hebben ze deze gegevens nodig. De beste verzekeringpolis is niet altijd de goedkoopste autoverzekering: kwaliteit is zeker zo belangrijk. Daarom kun je bij ons de verzekering voor je auto vergelijken die het slimste bij jouw persoonlijke geval past. Dan kun je subiet een degelijke, maar gunstig geprijsde verzekering voor je auto afsluiten.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn diverse aanvullende opties bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je benodigd vindt.

 • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een bepaald bedrag uit als iemand na een schade gehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele inzittenden.
 • Schadeverzekering voor inzittenden. vergoedt de schade die de automobilist en/of passagiers lijden door het schade. Dat kan geestelijke gebreken zijn, maar tevens schade aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
 • Rechtsbijstandverzekering. Voor justitieel advies en specialistische rechtshulp om bijvoorbeeld schade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de kosten hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer simpele kennis over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: autoverzekering prijs