Autoverzekering Kosten

Door te vergelijken op deze website vind je de beste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die het goedkopere bij jouw geval past.{met de mooiste prijs-kwaliteitverhouding.

Autoverzekering Kosten

Vind je de laagste kosten doorslaggevend? Bij ons kiesje de goedkoopste verzekering voor je auto. Dat hangtnatuurlijk af van jouwauto zijn bouwjaar, merk, je aantal jarenzonder gebreken en kilometrage.Onze hint: selecteer niet zomaar naar demaandlasten, maar ook naar de polisvoorwaarden. Dat geld zeker in het geval van autoverzekering kosten.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je eenautoverzekeringafsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen:Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering,WA-verzekering Plus en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is hetverstandig om een allrisk verzekering voor jeauto te kiezen. Voor auto’s die ouder dan 1012 maanden zijn, is alleen eenWA-verzekering meestal voldoende.

  • WettelijkeAansprakelijkheid Verzekering

EenWettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is bijwet verplicht. Hiermee ben je verzekerd voorproblemen die jij aandoet aan de auto van ander. Bijschade aan tastbare zaken is de beschermingten hoogste ruim€2.000.000, voor letselgebreken aan personen is dit tenhoogste zeven en een half miljoen euro.

  • WA Plus}

Met een beperkt casco autoverzekering ben je niet alleen beschermd bijgebreken die jij met je auto aanbrengt aanandermans eigendommen, maar tevens voor schadebij je eigen auto, bijvoorbeeld doorhet weer. Ook diefstal enruitschade wordt meestalterugbetaald doorverzekeraars. Let hierbij wel op dat je naar een schadespecialist gaatdie afspraken heeft gemaakt met jouwverzekeraar.

  • WAvolledig casco verzekering

Met een WA volledigcasco verzekering verzekeringvoor je auto ben je verzekerd voor alle schade aanje auto. Of je zelf een aanrijding veroorzaakt of dat iemand tegen je geparkeerdeauto aanbotst, je krijgt deschade vergoed. Eengeruststellende gedachte.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert degeschikte verzekering voor je auto voor jouwsituatie te vinden zonder dat je er zelf veel ergernisaan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie jeonmiddellijk wat voor jou de 3goedkopereverzekeringpolissen zijn. Degoedkopere verzekering voor je auto kun je via deze website aanklikken en je wordtdoorgelinkt naar de site vande verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alleandere verzekeringen voor je auto vergelijken. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst jeaanbieding op de website bekijken ofaanstonds een verzekering voor je auto vinden op de websitevan de autoverzekeraar. Zo snel is deverzekering voor je autote vergelijken op hier.

De verschillende typen autoverzekeringen

Er zijn verschillende typen autoverzekeringen die u kunt aangaan. Een autoverzekering is verplicht, maar ukunt zelf bepalen wat voor een soort autoverzekering u kiest. Dit kan nogbest onduidelijk zijn, daarom hebben wij alles opeen rij gezet.

Autoverzekering

Een autoverzekeringis verplicht wanneer een auto op de openbare weg staat. Ook wanneer u deze wagen niet gebruikt, moet hetverzekerd zijn. Alleen auto’s die echt binnen staan en nietgebruikt worden hoeven niet per se verzekerd te worden. Er zijn verschillendetypen autoverzekeringen:

  • WA,
  • WA+ beperkt casco
  • WA+ volledig casco.

Ook is het een optie om nog extraverzekerd te zijn. Wat er exact wordt verzekerd is gebonden aan van de verzekering die u kiest.Hoe duur een verzekering is, is afhankelijk van hetsoort verzekering die u afsluit en deverzekeringsmaatschappij waaru die afsluit.

De WA autoverzekering

De WA autoverzekeringis minimaal verplicht voor iedereauto. Het maakt niet uit wat u voor een auto heeft, u moet deze sowiesoverzekeren met WA. Bij een WA verzekering wordt schade aan andermans eigendommen vergoed.Eigen schade aan uw eigen voertuig wordt niet uitbetaald.

WA+ beperkt casco autoverzekering

De WA+ beperkt casco is een verzekering met meerdekking dan de WA autoverzekering.Dit betekent dat er meer wordt verzekerd. Zo wordt ook schade aan deeigen auto betaald, maar niet in alle schadeclaims.U kunt namelijk schade zoals diefstal of een slippartij nietvergoed krijgen. De meeste mensen kiezenvoor een WA+ Beperkt Casco verzekering wanneer de auto tussen de drie en deacht jaar oud is.

WA+ volledig casco

De Wa+ volledig casco is een autoverzekering die u vooral kunt afsluiten wanneer u een gloednieuweauto heeft. De WA+ volledig casco isnamelijk de meest uitgebreide autoverzekeringdie u kunt hebben. Eigenlijk wordt iedere schade wel vergoed,behalve wanneer deze is ontstaan door slijtage en ouderdom, of wanneer u onderinvloed heeft gereden.

Aanvullende verzekeringen

Er zijn meerdere extraverzekeringen af te sluiten. Dit kan handig zijn als u niet meteeneen dure W+ volledig casco wilt, maar wel bepaalde zakenhiervan interessant vindt. Zo is het een mogelijkheidom u extra te verzekeren voor inzittenden bij eenschade, of kunt u bijvoorbeeld de ramen aanvullend verzekeren zodat ookruitschade wordt gedekt. Bij het afsluiten van uw verzekering kunt u precieszien welke extra mogelijkheden er beschikbaar zijn.

No-claim korting

Hoe langer u rijdt zonder schade, hoemeer korting u kunt krijgen op uw autoverzekering. Deze schadevrije jaren kunnen voor een groot voordeel zorgen en uwordt dan dus beloond voor het schadevrij rijden. Dit wordt niet door alleverzekeraars geboden. Hier is meer te zien: autoverzekering kosten

Scroll naar boven